Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Bestel jouw halve seizoenkaart PEC Zwolle

Het is ook dit seizoen weer mogelijk om een halve seizoenkaart van PEC Zwolle te kopen. Met deze kaart heb je toegang tot alle negen competitiewedstrijden die de club speelt in de tweede seizoenshelft. Onder anderen Ajax en Feyenoord komen dan nog op bezoek in het MAC3PARK stadion. Halve seizoenkaarten zijn te koop voor de Marten Eibrink en De Stentor-tribune. Zowel  online als in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht om er eentje aan te schaffen. Jeugd tot en met 16 jaar is er al bij vanaf €80,-, volwassenen voor €119,-.      


wedstrijden halve seizoenkaart datum 
PEC Zwolle - NAC Breda  zaterdag 20 januari 
PEC Zwolle - Vitesse  zaterdag 27 januari 
PEC Zwolle - sc Heerenveen  dinsdag 6 februari 
PEC Zwolle - Ajax  zondag 18 februari 
PEC Zwolle - VVV-Venlo  zondag 4 maart  
PEC Zwolle - Feyenoord  zondag 18 maart 
PEC Zwolle - Sparta  zaterdag 31 maart 
PEC Zwolle - Excelsior  zaterdag 14 april 
PEC Zwolle - Willem II  zondag 29 april 

Mocht je vragen hebben, dan kan je een e-mail sturen naar info@peczwolle.nl. De club neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook langskomen in de PEC Zwolle Fanshop om jouw vraag te stellen. De Fanshop is vanwege de kerstvakantie weer geopend vanaf maandag 8 januari. Je kan daar dan op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.30 uur terecht.  

Kortingsactie 
In samenspraak met energieleverancier PECPOWER is er een mooie actie in het leven geroepen. Stap nu over op de energie van PECPOWER en ontvang tot 50% korting op je halve seizoenkaart. Via  deze website kan je nadere informatie vinden en je aanmelden.