Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Ben jij erbij zaterdag?

Zaterdagavond speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt in het Parkstad Limburg stadion. Wil jij bij deze wedstrijd zijn en onze spelers vanuit het uitvak aanmoedigen? Dat kan! Hieronder vind je alle informatie die je daarvoor nodig hebt.

Roda JC Kerkrade- PEC Zwolle 
Zaterdag 7 april 2018, 19.45 uur 
Parkstad Limburg Stadion 

Busreis  
Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste bus prijzen inclusief toegangskaart zijn: Leden betalen € 29,- en niet-leden € 35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen € 24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.

Vertrektijd van de bussen vanaf het MAC3PARK stadion is 15.45 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.  

Auto- regeling  
De prijs van een autokaart is deze wedstrijd €19,- inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats P3 AH XL direct bij het uitvak in Kerkrade. Het verplicht één op één omwisselen vindt op de wedstrijddag plaats van 18.15 tot 19.45 uur op de parkeerplaats P3 AH XL van het uitvak in Kerkrade. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. De verplichte route- en  parkeerkaart wordt uitgegeven bij aankoop in het Supporterscafé / de Fanshop. Supporters die online een auto kaart kopen: één persoon uit de auto dient een gratis parkeerkaart met route op te vragen via een email bericht aan  info@peczwolle.nl ovv adres/postcode/woonplaats zodat deze nog tijdig kan worden opgestuurd per post of email. 

Online verkoop 
Bus- en autokaarten zijn via  internet (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. Er geldt voor verkoop via dit systeem: autokaarten naar deze uitwedstrijd zijn als omwissel E-ticket verkrijgbaar voor €19,-. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50. 

Data/tijden voorverkoop busreis- en auto kaarten  
Busreis/autokaarten: maandag 26 maart, 09.00 uur t/m woensdag 4 april, 12.00 uur via internet en de Fanshop. Woensdagavond 4 april 2018 van 19.00-21.00 uur in het Supportershome.

Bijzonderheden  
- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.  
- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan. 
- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.  
- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats P3 AH XL in Kerkrade is niet toegestaan.