Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Ben jij er zaterdag bij?

Drie thuiswedstrijden, negen punten. Acht doelpunten voor, drie tegen. Met elf punten terug te vinden op een mooie zesde plaats op de ranglijst en zaterdag wordt er gespeeld tegen FC Groningen. Ben jij erbij? Hieronder lees je, hoe aan een entreebewijs te komen. Voor dit duel geldt vrije verkoop en vanaf €17,50 (volwassenen) of €12,50 (jeugd tot en met 16 jaar) heb je al een kaartje. PEC Zwolle - FC Groningen
Eredivisie, speelronde 7
Zaterdag 30 september, 19.45 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Online       
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via   deze link    kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt geen seizoen- of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.        

PEC Zwolle Fanshop       
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je vanaf vrijdag 1 september terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen zonder seizoen- of clubcard.         

Wedstrijddag      
Mocht het duel tegen FC Groningen op zaterdag 30 september nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur de poorten voor verkoop. Hier kan je met een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen.    

Supporters FC Groningen 
Fans van FC Groningen zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Groningen zelf.