sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Actie Wensink Mercedes-Benz voor supporters PEC Zwolle

Afgelopen vrijdag werd bekendgemaakt dat PEC Zwolle en mobiliteitspartner Wensink Mercedes-Benz ook de komende twee jaar met elkaar samenwerking. Speciaal voor de achterban van de club, heeft de mobiliteitspartner een speciale actie op touw gezet. Lease of koop nu een Mercedes-Benz bij Wensink en je ontvangt gratis:

- Een PEC Zwolle seizoenkaart (ter waarde van €250,-)
of
- Een PEC Zwolle pakket bestaande uit een officieel wedstrijdshirt, een sjaal, een Mercedes-Benz Formule 1 shirt en een Wensink Mercedes-Benz goodiebag. (ter waarde van €250,-)

Deze actie is van toepassing op de aankoop van alle nieuwe Mercedes-Benz modellen, zo ook via Privélease en geldig in de showrooms te Zwolle, Harderwijk, Apeldoorn, Hoogeveen en Emmen. De actie loopt van 23 juni 2017 t/m 11 augustus 2017.

Verdere toelichting
Deelnemen aan de actie? Vraag dan een seizoenkaart bij PEC Zwolle aan. Wensink Mercedes-Benz keert het bedrag van €250,- vervolgens uit in de vorm van extra korting. Wanneer er wordt gekozen voor het PEC Zwolle-pakket, zal de overhandiging bij of na afloop van de levering van de auto plaatsvinden. Heb je al een PEC Zwolle seizoenkaart aangeschaft, dan kan je er nog steeds voor kiezen om het bedrag van €250,- als extra korting uitgekeerd te krijgen. Wel dien je dan een bewijs van jouw PEC Zwolle seizoenkaart te tonen bij één van de deelnemende showrooms. Contact opnemen met Wensink Mercedes-Benz voor nadere informatie? Dan kan je hier terecht.