Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Actie voor studenten en scholieren

Aanstaande dinsdag speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Voor dit duel geldt een speciale actie. Studenten en scholieren kunnen voor €7,50 een entreebewijs aanschaffen. Klik hier en kom naar het MAC3PARK stadion. Support de spelers naar de tweede thuiszege van 2018! 

PEC Zwolle - sc Heerenveen
Dinsdag 6 februari, 20.45 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Reguliere kaartverkoop           
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via deze linkkom je terecht in de ticketshop en kan je drie tickets per persoon aanschaffen. Je hebt voor deze wedstrijd geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen.   

PEC Zwolle Fanshop           
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier heb je geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te bemachtigen en kan je drie entreebewijzen per persoon kopen.            

Zakelijke kaarten  
Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.    

Wedstrijddag          
Mocht het duel tegen sc Heerenveen dinsdag 6 februari nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt geen seizoenkaart of clubcard nodig om een kaartje te kopen, wel is een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle hier noodzakelijk.         

Supporters sc Heerenveen 
Fans van sc Heerenveen zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Friesland zelf.