Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

PEC Zwolle organiseert de 'week van de vitaliteit'

Van 28 januari tot en met 3 februari 2017 organiseert PEC Zwolle / Regio Zwolle United de 'week van de vitaliteit'. Vele activiteiten en bijeenkomsten worden georganiseerd voor jong en oud. Met als doel om bewegen, gezonde voeding en gezond leven aan te moedigen, maar ook om verbinding tussen mensen te stimuleren. Hieronder vind je enkele activiteiten die door de club nog worden georganiseerd.

PEC Zwolle Street League    
De Street League is de maatschappelijke straatcompetitie van Zwolle. Jongeren kunnen punten verdienen door wedstrijden te winnen, maar ook door maatschappelijke bijdragen te doen in de wijk. In de week van de vitaliteit volgen de jongeren de themabijeenkomst ‘Leven als een prof’, waarbij een gezonde leefstijl centraal staat.

Walking Football  
 
Bewegen is belangrijk voor iedereen, zeker als je een dagje ouder wordt. In teamverband sporten is natuurlijk ontzettend leuk, maar voor veel mensen geen optie meer als je ouder wordt. Toch kriebelt het bij veel ouderen nog om competitief bezig te zijn: Walking Football biedt een prachtige uitkomst en het is goed voor de gezondheid. De term zegt het al: de spelers mogen niet rennen. In de week van de vitaliteit slaat PEC Zwolle United de handen ineen met welzijnsorganisatie WIJZ voor een wedstrijd tussen de ouderen die actief zijn bij PEC Zwolle en FC Twente.

Bijeenkomst Zonta Zwolle  
  
Zonta Zwolle organiseert in de Week van de Vitaliteit een netwerkbijeenkomst rondom het thema sterke vrouwen en gezondheid. Aanwezig zijn 50 tot 100 vrouwen vanuit Zwolle en omgeving. Zonta is een wereldwijde serviceorganisatie van vrouwen met een zelfstandige of leidinggevende positie in beroep, bedrijf of organisatie. De bijeenkomst vindt plaats in het MAC3PARK stadion voorafgaand aan de wedstijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en ADO Den Haag Vrouwen.

Wil jij het complete overzicht met activiteiten bekijken? Ga dan naar deze link ( klik hier).