Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Met KUSZ week zomervakantie voor kids in eigen stad

PEC Zwolle, SportService Zwolle en het Landstede Sportcentrum slaan de handen opnieuw ineen. Ditmaal om een week lang sportief en educatief vertier te bieden aan kinderen die, om verschillende sociale redenen, niet op zomervakantie kunnen dit jaar. Thema’s zoals vitaliteit, sportiviteit en samenwerken staan gedurende deze week centraal. Het project draagt de titelnaam: Kids United Sport Zwolle (KUSZ).

De week wordt gevuld met de sporten voetbal, basketbal, handbal en volleybal. Deze sportactiviteiten worden aangevuld met andere leuke activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rondleiding in het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle en bij het Landstede Sportcentrum. Of lekker survivallen en een duik nemen in het zwembad. Het doel van deze week? Kinderen uit de groepen 6, 7 en 8, die om eerdergenoemde redenen niet op zomervakantie gaan, een sportieve, leuke en educatieve week bieden. Voor meer informatie over de aanmeldprocedure kan contact worden opgenomen met SportService Zwolle via 038 – 423 66 86 of k.tip@sportservicezwolle.nl. De week wordt geopend (maandag) en afgesloten (vrijdag) met een gezamenlijke activiteit voor alle deelnemers. De overige 3 dagen wordt de groep in verschillende teams opgedeeld, waarin zij gezamenlijk per team een sportief en leuk programma zullen afwerken. Deze week vindt plaats van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus. Exacte dagen en tijden worden later bekendgemaakt.

Om deze week tot een groot succes te maken worden ook topsporters van PEC Zwolle, Sercodak Dalfsen, Landstede Basketbal en Regio Zwolle Volleybal ingezet. En uiteraard is de ondersteuning van vrijwilligers, verenigingen, welzijnswerkers en het bedrijfsleven van doorslaggevend belang. Wil je als vrijwilliger een belangrijke bijdrage leveren aan deze sportieve week, dan kan je contact opnemen met Tomas Toma via ttoma@peczwolle.nl. De inzet van de betrokken partijen dienen dit project tot een groot succes te brengen. Meer informatie volgt later. Houd hiervoor onder andere de onlinekanalen van de betrokken partijen in de gaten en gebruik de hashtag #KUSZ op social media.