Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Wensink Lease nieuwe naamgever businessclub

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen, PEC Zwolle-Roda JC, openden Erik van Gils (Directeur van Wensink Lease) en Joost Broerse (Commerciële directeur binnen PEC Zwolle) de Wensink Lease Lounge officieel.

Beide partijen gaan een brede en nauwe samenwerking aan, waarbij de naamgeving van de grote businessclub, op de eerste etage van het MAC3PARK stadion, centraal staat. In de Wensink Lease Lounge staat het zakelijk netwerken centraal en komen vele honderden ondernemers uit Zwolle en omstreken bij elkaar tijdens de thuiswedstrijden. De samenwerking is een logisch gevolg op de bestaande mobiliteitssamenwerking tussen PEC Zwolle en Wensink Mercedes-Benz, waarbij de diverse auto’s van spelers, trainers en het management van PEC Zwolle via een lease overeenkomst tot stand zijn gebracht door Wensink Lease.

Wensink Lease zal prominent te zien zijn binnen de business lounge en tijdens thuiswedstrijden van PEC Zwolle, zoals reclameboarding en andere uitingen.

Wensink Lease
Aan elke auto hangt een prijskaartje, maar de kosten per kilometer zijn veel belangrijker. Wensink Lease geeft advies over de leasevorm, die het best past. En kijkt, terwijl u onderweg bent, continu hoe het nog beter kan. Wensink Lease brengt bedrijven in beweging en doet veel meer dan alleen het leveren van leaseauto’s. Hoe kunt u bijvoorbeeld besparen op uw brandstofverbruik? En wat als iemand meer rijdt dan vooraf gedacht? Door voertuigen actief te monitoren, houden wij grip op de kosten. En weet u zeker dat u uw wagenpark effectief inzet. Oftewel: zorgeloos zakelijk rijden via Wensink Lease. Meer informatie is te vinden op www.wensinklease.nl.

Doeltreffende samenwerking in een omgeving van dynamische bedrijven
Erik van Gils (Directeur van Wensink Lease) is erg content met de sponsorsamenwerking en de naamgeving van de businessclub in de Wensink Lease Lounge. “PEC Zwolle is het spectrum op het vlak van zakelijk netwerken in de regio Zwolle. Onze visie: het  beheren van een volledig gamma middels operational lease, waarbij ondernemers maximaal profijt hebben van de voordelen op het vlak zakelijke mobiliteit, matcht prima met de vraagstukken van alle ondernemers. In de Wensink Lease Lounge laten wij alle ondernemers uit Zwolle en omstreken uiteraard graag met elkaar netwerken. Met deze doeltreffende samenwerking in een omgeving van dynamische bedrijven, timmeren wij als mobiliteitsoplosser nóg verder aan de weg…! Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en gezamenlijke successen!”

Mooie zakelijke ‘match’
,,Ook wij van PEC Zwolle zijn zeer te spreken over de samenwerking met Wensink Lease” zegt Joost Broerse. ,,Het is een mooie zakelijke match, waarbij Wensink Lease de naam verbindt aan één van de mooiste ruimtes in ons MAC3PARK stadion. Het voelt vertrouwd om met deze partij een samenwerking op te starten, aangezien we bij de club al jaren lang met grote tevredenheid verbonden zijn aan Wensink Mercedes-Benz. Naast de naamgeving van de business lounge, komt Wensink Lease ook nog op andere plekken in het stadion voorbij met diverse uitingen. Wij verheugen ons op deze samenwerking.”