sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Travelbags nieuwe rugsponsor PEC Zwolle

Met ingang van het komende voetbalseizoen dragen de spelers van PEC Zwolle een nieuwe sponsornaam op het tenue. Travelbags neemt de positie in op de onderzijde van de achterkant van het wedstrijdshirt. De koffers- en tassenspecialist tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen. Hiermee is het wedstrijdshirt volledig gevuld.Gerjan Horstra, mede-eigenaar van Travelbags: ,,Wij zijn trots op deze overeenkomst met PEC Zwolle. Vanaf 2016 zijn wij meer gaan investeren in onze landelijke naamsbekendheid, door onder andere te adverteren op televisie. Middels de samenwerking met PEC Zwolle willen we deze naamsbekendheid in Nederland nog verder vergroten. De afgelopen periode hebben we intensieve gesprekken gevoerd met de club, waarin een onderlinge vertrouwensband is ontstaan. Het mooie is dat de roots van beide partijen in de regio Zwolle ligt en dat de doelstellingen en ambities van PEC Zwolle uitstekend passen bij Travelbags. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio, met deze samenwerking hebben wij dan ook het gevoel dat er sprake is van een echte win-win situatie.”

Joost Broerse, commercieel directeur van PEC Zwolle is blij met de overeenkomst: ,,Het doet me deugd dat het gelukt is om Travelbags aan ons tenue toe te voegen. Het is een mooie, landelijke partij die de naamsbekendheid via PEC Zwolle verder gaat vergroten. Met twee winkels in deze regio, waarvan één in een schitterend monumentaal pand in hartje Zwolle en een grote webshop hebben we in Travelbags een mooi, ambitieus bedrijf als rugsponsor gevonden. Ik verheug me dan ook op deze samenwerking.”  

Over Travelbags
Het familiebedrijf beschikt over twee fysieke winkels (Hardenberg en Zwolle) en over de webwinkel Travelbags.nl. Deskundigheid, klantgerichtheid, no-nonsens, passie en kwaliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot de grootste online koffers- en tassenspecialist van Nederland en België. Meer informatie over Travelbags is hier te vinden.