sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Kaartverkoop bekerduel PEC Zwolle - N.E.C. los

Komende zondag staan de nummers drie en één van de Eredivisie tegenover elkaar. Een prachtig en uniek affiche in eigen huis! Om 14.30 uur gaat het duel tegen PSV van start. Een week voor aanvang van deze topper is onze thuishaven op de publieke tribune volledig uitverkocht. Een uitverkocht MAC3PARK stadion hebben wij ook nodig in de bekerkraker tegen N.E.C. Nijmegen dinsdag 19 december. 

Koop nu je kaarten voor PEC Zwolle - N.E.C. Nijmegen
Vanaf maandag 13 november is het mogelijk om jouw eigen plek terug te kopen voor de KNVB Bekerwedstrijd met de Gelderlanders waarin we strijden voor een plek in de kwartfinale. Dit duel wordt gespeeld op dinsdag 19 december om 18.30 uur. Aangezien het vanaf deze wedstrijd verplicht is om de recette te delen met onze tegenstander zijn we genoodzaakt om ook aan seizoenkaarthouders entreegeld te vragen. 

Seizoenkaarthouders
Kaarten voor deze wedstrijd kosten voor seizoenkaarthouders  slechts €10,-. Voor kinderen t/m 16 jaar geldt een tarief van €5,00.  Voor de seizoenkaarthouders is de eigen plek in het stadion twee weken gereserveerd. Dit betekent dat mocht je voor 27 november je eigen plek niet teruggekocht hebben, je stoel wordt vrijgegeven voor de vrije verkoop. Via  deze link  kun je snel en eenvoudig je gereserveerde stoel kopen.

Niet-seizoenkaarthouders
Voor niet-seizoenkaarthouders kost het bezoeken van deze bekerwedstrijd €12,50 en voor kinderen t/m 16 jaar €7,50. Kaartjes kunnen gekocht worden in de online ticketshop of in de PEC Zwolle Fanshop.

Sponsoren
Ook voor onze sponsoren geldt dat hun seizoenkaart deze wedstrijd niet geldig is. Tickets voor deze wedstrijd kunnen tegen een bekertarief worden aangeschaft. Mail naar commercie@peczwolle.nl voor meer informatie en ticketprijzen.