sluit SLUIT
Nog 2 dagen om te verlengen! verleng jouw plec
Sluiten
PEC Zwolle
 
Terug

Ben jij erbij?

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle de derde thuiswedstrijd van het seizoen. De eerste twee ontmoetingen tegen Roda JC en FC Twente leverden naast zes punten, ook zes doelpunten voor de Blauwvingers op.  De mannen van trainer/coach John van 't Schip willen deze serie komend weekend een goed vervolg geven als provinciegenoot Heracles Almelo op bezoek komt. Heb jij al een kaart voor dit duel gescoord? Vanaf €17,50 (volwassenen) of €12,50 (jeugd tot en met 16 jaar) ben je er al bij! Alle kaartverkoopinformatie lees je hieronder.

PEC Zwolle - Heracles Almelo
Eredivisie, speelronde 5
Zaterdag 16 september 2017, 20.45 uur
MAC3PARK stadion, Zwolle

Online      
Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle koop je het makkelijkst online. Via  deze link  kom je terecht in de ticketshop en kan je tickets aanschaffen. Je hebt geen seizoen- of clubcard nodig om (extra) kaarten aan te schaffen.       

PEC Zwolle Fanshop      
Ook in de PEC Zwolle Fanshop kan je terecht voor kaarten. De Fanshop is gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook hier kan je vier kaarten kopen op basis van legitimatie regio Zwolle.        

Wedstrijddag     
Mocht het duel tegen Heracles Almelo op zaterdag 16 september nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 19.15 uur de poorten voor verkoop. Ook hier kan je met een geldig legitimatiebewijs regio Zwolle vier entreebewijzen aanschaffen.   

Supporters Heracles Almelo   
Fans van Heracles Almelo zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Almelo zelf.