Sluiten
PEC Zwolle
 

Exposure

PEC Zwolle biedt u verschillende mogelijkheden voor exposure.

LEDboarding en Videowalls
Via de LEDboarding direct langs het veld, een videowall van 30 m2 onder de kap of twee videowalls aan de buitenzijde van het stadion zorgt u zowel in als buiten het stadion en/of op televisie (FOX Sports Eredivisie, samenvattingen Eredivisie en PEC Zwolle TV) voor een optimale exposure. De schermen aan de buitenzijde van het stadion staan 24/7 aan en voorzien ruim 40.000 automobilisten per dag van uw bedrijfsinformatie en/of logo.

Virtuele reclame naast de goal
De virtuele reclames worden tijdens de thuiswedstrijden naast het doel geprojecteerd. Dit betreft een 100% televisie-plek en dus maximale zichtbaarheid. Per wedstrijd zijn er twee posities beschikbaar.

Statische boarding
Zet uw bedrijf in de schijnwerpers door middel van statische boarding. Binnen de statische boarding zijn er verschillende opties mogelijk. Wanneer u landelijke exposure zoekt, dan is de televisiering bij uitstek de plek om uw bedrijf te promoten. Blijft uw doelgroep beperkt tot de stadionbezoekers? Ook dan kan PEC Zwolle uw exposure partner zijn door middel van non-tv boarding. In het MAC3PARK stadion zijn verschillende soorten non-tv boarding beschikbaar om uw boodschap te communiceren richting uw doelgroep.

Logovermelding backdrop interviewbord
Na de wedstrijd staan de televisiecamera’s klaar in de catacomben van het stadion voor de interviews met de spelers. Deze interviews worden gehouden voor de interviewborden die hier staan opgesteld. Op deze borden kan het logo van uw bedrijf komen te staan.

Wedstrijdsponsorschap
Breng uw bedrijf onder de aandacht bij de sponsoren en supporters van PEC Zwolle door middel van een wedstrijdsponsorschap. Adopteer één of meerdere wedstrijden als wedstrijd-, bal- of aanvoerdersbandsponsor.

Heeft u interesse en ontvangt u graag meer informatie over de diverse vormen van exposure? Neemt u dan contact op met de commerciële afdeling van PEC Zwolle door te bellen naar 038-4534948 of een e-mail te sturen naar commercie@peczwolle.nl.